Caramel appels….
Al zo vaak
gezien ga het toch maar eens proberen.
Heb het recept
alvast opgezocht
Nodig:
- Zak kleine appeltjes
- pakje (stevige) grote houten saté prikkers
- pak fudge
- zakje vanillesuiker
- 3-4 eetlepels melk (of evt. slagroom)
- pakje (stevige) grote houten saté prikkers
- pak fudge
- zakje vanillesuiker
- 3-4 eetlepels melk (of evt. slagroom)
-
evt. amandelschaafsel, gehakte hazelnoten, gehakte smarties
Hoe te maken:
Appels wassen en goed drogen
Steeltjes eruit halen en houten prikkers er in
steken.
De caramel (fudge) met room of melk en de suiker in
een schaaltje smelten (magnetron of au bain Marie)
Dan de appels in de HETE caramel dopen en evt. nog
dippen in geroosterde amandelen of andere lekkere gehakte nootjes.
En klaar is je caramelappel.
Hmmm ziet er lekker uit, en heel simpel te maken! Leuk voor een regenachtige woensdagmiddag!
BeantwoordenVerwijderenGroetjes Willeke
Wat een leuk idee. Gezellig om dat samen te doen. Ik zie je blog voor het eerst en het ziet er gezellig uit. Ik ga je volgen hoor.
BeantwoordenVerwijderengroeten Anneke